Se till att skydda din telefon

Idag så börjar våra mobiltelefoner att kosta en hel del så det gäller att vi ser till att skydda dessa så de håller så länge som möjligt. Det gäller att vi hanterar våra smarta lurar på ett sätt så de inte går sönder eller på något annat sätt blir obrukbara.

Skydda den med skal

För att skydda telefonen mot stötar och annat så köper vi oftast någon form av skal som håller telefonen i det skick som vi önskar. Idag så kan du på egen hand tänka ut hur du vill ha det. Du kan enkelt designa ditt eget skal till din telefon på nätet. Välj den modell som du vill skapa ett skal till. Sedan kan du lägga till bilder och text på ditt skal efter eget önskemål. Det finns färdiga motiv att välja bland om du inte väljer att ladda upp din egen bild som du tagit.

Gör back-up på din mobil

Det är också viktigt att vi gör back-up på våra mobiler. Skulle den gå sönder eller bli stulen så kan vi enkelt läsa tillbaks all information från den back-up man gjort. Apple har sitt iCloud där regelbunden back-up görs på hela telefonen. Skulle man bara köpa en ny mobil så kan man installera från back-up och få en exakt kopia av sin gamla telefon. Den gamla telefonen kan man återställa till fabriksinställning och sälja eller ge bort den till någon inom familjen.